علت بروز رطوبت در دیوار خانه ها

علت بروز رطوبت در دیوار خانه ها

رطوبت موجود در دیوار یکی از گسترده ترین و آزاردهنده ترین مشکلات موجود در برخی خانه ها است. دلایل زیادی برای ایجاد رطوبت در دیوارهای خانه وجود دارد، از جمله این دلایل:

• زمانی که آب از شبکه لوله کشی موجود در آشپزخانه ها یا حمام ها یا از شبکه فاضلاب نشت می کند. این باعث می شود که دیواره ها آب را جذب کنند و باعث رطوبت در دیواره ها شود.

• دلایل خارجی مانند عوامل آب و هوایی خارجی یا طغیان آب در خارج از خانه که به داخل خانه سرایت کرده باشدیا رکود آب روی سقف یا موارد مشابه.

• دلایل مربوط به خود دیوار، ممکن است روزنه هایی در دیواره ها یا بین کاشی ها وجود داشته باشد و باعث ورود آب یا هوای مرطوب به داخل خانه شود.

• دلایل داخلی مانند خارج شدن بیش از حد بخار آب گرم. این بیشتر در حمام های بسته ای که تهویه خوبی ندارند بیشتر دیده می شود.

قبل از درمان دیوارهای مرطوب ابتدا باید دیوارها را بررسی کنید

1. اولین و مهمترین مرحله بررسی همه دیوارها با چشم غیر مسلح، برای یافتن میزان خرابی در دیواره ها و تلاش برای یافتن علت آن است، همچنین می توانید قسمت پشتی دیوار را نیز بازرسی کنید، زیرا ممکن است علت آن در پشت دیوار واقع شده باشد.

2. دومین مورد مهم، تلاش برای یافتن علت ایجاد رطوبت است ، زیرا روش برطرف کردن رطوبت بسته به علت متفاوت است. همچنین دانستن علت قبل از بین بردن رطوبت بسیار ضروری است، زیرا اگر بدون دانستن علت آن را از بین ببرید، ممکن است دوباره ظاهر شود.

نحوه خشک کردن دیوارهای مرطوب

1. رطوبت در پایین دیوار ظاهر می شود

در صورتی که رطوبت در کف خانه یا در گوشه پایین دیوار مشهود باشد، ممکن است مشکل در دیوارهای خانه یا خود کف خانه و عدم بررسی میزان جذب رطوبت باشد یا مشکل ممکن است باشد به دلیل تهویه کم در زیر کاشی ها یا در زیرزمین ،یا نقص در شبکه زهکشی باشد.

راه حل این است که شبکه فاضلاب را ترمیم کرده و مطمئن شوید که لوله های فاضلاب دچار زنگ زدگی وخرابی نشده اند و به درستی تخلیه می شود. همچنین، باید اطمینان حاصل کنید که تهویه کافی در زیرزمین خانه وجود دارد.

2. رطوبت در تمام قسمتهای دیوار ظاهر می شود

بهتر است قبل از رنگ آمیزی مجدد دیوار، دیوار را برای مدتی بررسی کنید تا دلیل ایجاد رطوبت و جداسازی آن باشد ، تا باقی مانده رطوبت از دیوار خارج شود.

در صورت بروز رطوبت به تمام قسمت های دیوار، به احتمال زیاد این رطوبت از خارج وارد دیوار شده است، بنابراین رطوبت از طریق شکاف ها یا دهانه های کوچک وارد خانه می شود و باعث ایجاد رطوبت در دیواره می شود.

راه حلی که برطرف کردن دیوار مرطوب وجود دارد این است با بستن تمام شکاف ها و بازشوها و ایجاد یک لایه عایق با مواد عایق خاص است که می توان از فروشگاه های تخصصی خریداری کرد. همچنین می توان از سمت داخلی آسیب دیده یک لایه عایق دیگر برای دیوار ایجاد کرد، بنابراین دیوارها کاملاً از رطوبت جدا می شوند.

3. رطوبت ناشی از بخار آب زیاد

این مشکل وقتی ظاهر می شود که داخل خانه هوای زیادی مملو از رطوبت و آب باشد و متداول ترین عامل آن هوای گرم است که تهویه کافی برای بیرون بردن این هوا وجود ندارد. بنابراین توصیه می شود که در همه سرویس های بهداشتی و آشپزخانه هایی که مقدار زیادی بخار آب از آنها ساطع می شود ، فن های خروجی نصب کنید ، زیرا مبادا این بخارات باعث متراکم شدن آب بر روی دیوارها و در نتیجه ایجاد رطوبت شوند.

دلیل وجود رطوبت در کابینت آشپزخانه

وجود رطوبت در کابینت های آشپزخانه موضوع آزار دهنده ای است و دلایل زیادی در پشت آن نهفته است که بعضی از آنها خارج از کنترل خانم خانه است و برخی از آنها به دلیل عدم آگاهی از این موضوع است که ممکن است منجر به رطوبت شود . در اینجا دلایلی که باعث ظهور رطوبت در کابینت آشپزخانه می شود را برای شما آورده ایم :

• عدم تهویه مناسب برای آشپزخانه و کابینت های آن، یعنی هیچ پنجره ای باز نمی شود و یا اصولاً هیچ پنجره ای در اتاق آشپزخانه وجود ندارد.

• کابینت ها را با پارچه ای مرطوب پاک کنید و حتما قبل از بستن آنها را کاملا خشک کنید. برخی از عوامل آب و هوایی مانند مجاورت خانه با دریا ، که منجر به رطوبت زیاد در خانه می شود.

• بعضی از خانه ها زیرزمین دارند، یعنی زیر سطح زمین دارای رطوبت بالایی است. پخش لباس های شسته شده در نزدیکی شومینه در فصل زمستان منجر به گسترش قابل توجهی رطوبت می شود.

• وجود برخی ترک ها در دیواره های آشپزخانه یا در سقف منجر به ظهور و پخش سریع رطوبت در کابینت های آشپزخانه می شود. چگونه می توان از رطوبت در کابینت آشپزخانه خلاص شد

• تهویه مناسبی برای آشپزخانه در نظر بگیرید، نیاز به ورود نور خورشید به آشپزخانه وجود دارد و اگر این مشکل شما باشد، می توان از تهویه مطبوع برقی برای تجدید هوای آشپزخانه استفاده کرد.

• قرار دادن روزنامه در قفسه های کابینت آشپزخانه، به دلیل نقش آنها در جذب رطوبت کابینت ها و محافظت از آنها در برابر تشکیل قالب در داخل آنها.

• نمک به عنوان ماده ای موثر برای جلوگیری از رطوبت در کابینت ها، با پاشیدن نمک در گوشه و کنار کابینت هایی که در معرض رطوبت هستند استفاده می شود.

• ترمیم ترک های سقف یا دیوارها که منجر به نشت آب به آشپزخانه و کابینت های آن می شود و در نتیجه باعث افزایش رطوبت آشپزخانه و کابینت ها می شود.

• از فکر پخش لباس های شسته شده در داخل خانه صرف نظر کنید، زیرا آب لباس های مرطوب تبخیر می شود و در سراسر خانه پخش می شود، باعث بروز رطوبت و رشد کپک و قارچ ها می شود.

• کابینت های آشپزخانه را به طور دوره ای پاک کنید، آنها را با یک پارچه مرطوب و سپس با یک پارچه خشک پاک کنید و پس از آن کابینت ها تا زمانی که کاملا خشک نشوند را باز بزارید، سپس وسایل به کابینت ها بازگردانید.

• قرار دادن مواد غذایی در کابینتهای آشپزخانه کار خوبی نیست و بهتر است آنها را در ظرف های بسته در یخچال قرار دهید.

کلیه حقوق برای ServiceResan.com محفوظ است.