قیمت لوله کشی ساختمان

قیمت لوله کشی ساختمان

قیمت لوله کشی ساختمان

قیمت لوله کشی ساختمان به عوامل زیادی بستگی دارد. لوله کشی های از جمله اصلی ترین قسمت های هر ساختمان بوده که از جمله اقدامات اولیه هر ساختمان محسوب می شود. از جمله عوامل موثر بر روی قیمت لوله کشی ساختمان به شرح زیر می باشد:

جنس لوله ها

لوله های موجود در بازار دارای جنس ها و متریال های مختلفی هستند که باعث تغییر قیمت لوله ها می گردد. جنس هر لوله با توجه به نوع کاربرد و دیگر عوامل انتخاب می شود. از جمله انواع جنس های لوله ها می توان به لوله های چدنی، لوله های بتنی، لوله های سیمانی، لوله های گالوانیزه فولادی، لوله های پلاستیکی و ... اشاره کرد.

حجم و وسعت لوله کشی

طبیعی است که هر چه حجم و وسعت لوله کشی افزایش یابد، هزینه آن نیز بیشتر خواهد شد. همچنین علاوه بر وسعت، هر چه میزان انشعابات لوله کشی ها و اتصالات نیز بیشتر شود، هزینه های لوله کشی نیز به مراتب افزایش پیدا خواهد کرد.

حجم کنده کاری و تخریب خدمات لوله کشی

برخی از جنس لوله ها نیاز به روش خاصی برای نصب دارد به همین دلیل میزان حجم تخریب آن ها نیز متفاوت می باشد. همچنین نوع انشعابات نیز بر روی میزان حجم کنده کاری لوله کشی ها و در نتیجه قیمت آن نیز تاثیر خواهد گذاشت.

متراژ لوله کشی ها

متراژ لوله کشی های ساختمان از دیگر عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت لوله کشی ساختمان محسوب می شود. هر چه متراژ لوله ها افزایش یابد، هزینه نصب و خرید لوله ها و در نتیجه لوله کشی نیز افزایش می یابد.

میزان انشعابات لوله کشی

نصب لوله به صورت یکسره و بدون انشعابات و پیچ و تاب راحت تر بوده و ابزار کمتری نیز نیاز دارد به همین دلیل هر چه انشعابات لوله کشی ها مانند حمام، سرویس بهداشتی، سینک ظرفشویی و ... افزایش یابد، باعث افزایش قیمت لوله کشی ها نیز خواهد شد.

هزینه نصب لوله

لوله کشی و دستمزد و اجرت لوله کش باعث تغییر قیمت لوله کشی می شود. عوامل زیادی بر روی دستمزد لوله کشی تاثیر می گذارد که اصلی ترین آن ها میزان زمان مورد نیاز برای لوله کشی می باشد.

روش نصب لوله کشی

لوله کشی ها به دو صورت توکار و روکار قابل انجام است. روش توکار در زیر خاک انجام شده و روش روکار بر روی کار و مصالح ساختمانی صورت می گیرد که نوع روش هر کدام پیش از نصب و در هنگام نقشه کشی تعیین می شود.

قیمت لوله کشی روکار

هزینه این نوع لوله کشی ها با توجه به جنس لوله ها و مساحت آپارتمان تعیین می شود. نزدیک بودن سرویس ها، سوراخ کاری دیوار و بست های شیرآلات باعث تغییر قیمت لوله کشی ها می گردد. همچنین در این روش لوله کشی نیازی به تخریب و دفن شدن در زیر خاک نداشته و از این رو دارای قیمت پایین تری است. قیمت لوله کشی توکار لوله کشی های توکار به دلیل دفن شدن لوله ها در خاک هزینه بیشتری را به دنبال دارد. روش نصب توکار برای مکان هایی که در معرض دید است مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع لوله ها

لوله های چدنی

لوله های چدنی لوله هایی فلزی است که همان طور که از نام آن پیداست از چدن ساخته شده است. این نوع لوله ها در اغلب خانه های قدیمی به کار رفته و عمری طولانی نیز دارد.

لوله های گالوانیزه

لوله های گالوانیزه در دو نوع لوله های آهنی و فولادی به بازار عرضه می شوند. این لوله ها اغلب برای لوله کشی های حمام و سرویس های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند.

لوله های پلی پروپیلن

ظاهر لوله های پلی پروپیلن همانند پلاستیک فشرده بوده و معمولا در رنگ های سفید و سبز به بازار عرضه می شوند. این لوله ها وزن سبکی داشته و حمل و نقل آن آسان است. از جمله ویژگی های بارز لوله های پلی پروپیلن مقاومت بالا در برابر خوردگی، زنگ زدگی و یخ زدگی دارند.

لوله پی وی سی

لوله های پی وی سی از جمله لوله های مورد استفاده در صنعت است که به دلیل مقاومت بالایی که دارد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله مزایای این لوله ها وزن سبک آن بوده که باعث سرعت و سهولت در نصب می شود. از جمله لوله های پی وی سی موجود در بازار می توان به لوله های پلیکا اشاره کرد.

لوله پنج لایه

لایه های داخلی و بیرونی لوله های پلیمری از نوعی پلیمر به نام پلی اتیلن است که باعث افزایش مقاومت فشاری این لوله ها شده و از بروز ضربه و آسیب به لوله ها جلوگیری می کند. ظاهر مناسب این لوله ها باعث استفاده آن به صورت توکار و روکار شده است.

لوله های پلی اتیلن

این لوله ها از نوعی ترموپلاست تحت عنوان پلی اتیلن تشکیل شده است به همین دلیل به آن ها لوله های پلی اتیلن می گویند. این لوله ها دارای چگالی های مختلفی بوده که برای انواع مکان ها مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت این نوع لوله ها در مقایسه با سایر لوله ها مقرون به صرفه تر می باشد.

روش های کاهش قیمت لوله کشی ساختمان

لوله کشی های ساختمان از حساسیت های بسیار زیادی برخوردار می باشد به همین دلیل بهتر است کمی هزینه برای این کار صرف شود تا در آینده مشکل ساز نشود. یکی از راه های کاهش هزینه های لوله کشی استفاده از روش روکار برای مکان هایی است که در معرض دید قرار نمی گیرد مانند انباری ها. روش روکار به دلیل قرارگیری لوله ها بر روی مصالح، نیازی به تخریب نداشته و از این طریق باعث کاهش هزینه های لوله کشی می گردد.

کلیه حقوق برای ServiceResan.com محفوظ است.